Život

18-GODIŠNJAKINJA ODGAJA ČETVERO DJECE: Obećala majci da će brinuti za mlađu braću i sestre…

Jedna 18-godišnja djevojka, koja je uživala u izlascima i zabavama, nikad nije pomislila da će biti odgovorna za četvero djece.

Ali, otkako je prije mjesec dana njena majka umrla, ona mora brinuti za mlađu braću i sestre, Duane (13), Tyler (9), Aime (7) i petomjesečnu Miu-Grace.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Njihova majka Lynn umrla je 7. februara, a pronašli su je pored krevetića njene bebe.

Carrieanne iz Boltona rekla je za The People – Mi smo uvijek bili prioritet za našu majku. Tražila je da obećam da ću se brinuti za braću i sestre ako joj se nešto dogodi. Dakle, ovo je moj ovogodišnji poklon za mamu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Carrieanne je bila kod momka kad ju je nazvao uplašeni mlađi brat i javio vijest o majčinoj smrti. Odvezli su je kući koja je bila okružena policijom- Stalno sam vrišteći dozivala mamu, ali nisu me pustili. Duane je bio tako hrabar, izveo je ostalu djecu van u slučaju da je u kući neko ko je povrijedio mamu.

Još uvijek se ne zna šta se tačno desilo, pretpostavljaju da je Lynn htjela nahraniti malu Miu kad se srušila pored njenog kreveta.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Sada se Carrieanne budi u šest sati, a u krevet ide u 10, kako bi bila sigurna da su djeca budna i spremna za školu, ali priznaje da joj je najteži dio tuga za majkom, i njena i njene braće i sestara.
Napustila je dosadašnji način života, nema više izlazaka i zabava, i za sada ne planira imati svoju djecu, a njene starije sestre Steve (23) i Jodie (22) koje imaju svoje porodice, obećale su da će pomoći koliko mogu, tako da bi ona mogla nastaviti školovanje.

svakidan.info

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo