Život

OVA ŽENA JE POSVOJILA SIROČE KOJEM SU ŽIVOTINJE POJELE NOS, A EVO KAKO DANAS ONA IZGLEDA (VIDEO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Kristen Williams je neudata žena. Radi kao učiteljica u jednoj srednjoj školi u Cincinnatiju, u Ohio-u. Budući da je oduvijek željela imati dijete, odlučila je započeti proces usvajanja na internacionalnom nivou. Platila je $28,000 da usvoji djevojčicu iz Nepala, no nakon što je vlada SAD-a zabranila usvajanja djeca iz Nepala, ona je izgubila sav svoj novac. Ipak Kristen nije odustajala. Ubrzo je upoznala 5-godišnjakinju po imenu Munni i to iz Indije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Munni je imala rijedak facijalni poremećaj, no Kristen je od prvog trenutka znala da će ona biti njena buduća kćerka. 2013. godine Munni je dobila novu kuću. Šest mjeseci poslije, Kristen je odlučila usvojiti još jednu djevojčicu iz Indije, 3-godišnju Roopu, koja je do tada živjela u napuštenoj garaži, a njeno lice i nos su pojele životinje i insekti. Jedva je preživjela.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

2016. godine je u jednoj emisiji obrazložila da nije željela samo proći pored njih poput drugih ljudi, nego biti ta koja će ih dovesti sebi i pomoći. Roopa je imala operaciju nosa, a Munni su hirurškim putem odstranjeni ožiljci na licu. Ove divne djevojčice su potpuno transformisane. Vjerujemo da će nakon promjene fizičkog stanja i njihovo psihičko biti bolje, te da će okrenuti novi list u sretnijem životu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo