Kuća

Znate li zašto ne trebate držati suđe u pećnici kada se ona ne koristi

Mnogi vjerojatno drže mnogo posuđa za pečenje u pećnici. Međutim, je li to pametna ili sigurna ideja?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Ako u unutrašnjost pećnice skladištite tave, tepsije itd., riskirate da oštetite unutrašnjost tih stvari, koji su obloženi materijalima potrebnim za ravnomjernu raspodjelu topline. Stoga, ako ste izbjegli rizik od nepovratnog oštećenja pećnice, trebali bi je odmah osloboditi od posuđa koje čuvate unutra.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Oštećenje unutrašnjosti pećnice također predstavlja rizik od valjanosti hrane koju ćete pripremati u njoj. Sitne čestice ovih materijala, otrovnih po vaše zdravlje, mogle bi završiti u hrani tokom pečenja u pećnici te se mogu kontaminirati, čineći obrok nejestivim.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Većina vatrostalnih posuda i lonaca ima unutarnji premaz koji, ako je oštećen, ugrožava sigurnost hrane koja se u njima sprema. Odlaganje nekoliko vatrostalnih posuda i lonaca jednog u druge, kako bi svi stali u pećnicu, može dovesti do ogrebotina posuđa i oštećenja ovog premaza.

Rizici od ove pogrešne prakse povećavaju se ako u pećnicu stavljate i posuđe poput noževa, viljuška i hvataljki. Posljednji rizik odnosi se na mogućnost da zaboravite na prisutnost posuđa u pećnici i uključite je, možda prethodno i zagrijete, a da ne otklonite sve što je unutra.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo