Kuća

Tablete za mašinu učinkovite su u čišćenju kupaonice

Tableta za pranje suđova sve više ima primjenu u čišćenju cjelokupnog domaćinstva, a jedan od načina njene upotrebe je i za čišćenje WC šolje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Kada dođe vrijeme da se pozabavite kupaonicom počnite tako što ćete ubaciti tabletu za mašinu za suđe u šolju. Naime, dobra stvar je što su tabete napravljene da se mogu nositi sa tvrodom vodom, stoga ih mnogi koriste za čišćenje kupaonice.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

U WC šolju potrebno je sipati vruću vodu, zatim izvaditi iz pakovanja i ubaciti tabletu za pranje suđa i ostaviti preko noći ili nekoliko sati da djeluje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Potom četkom istrljati unutrašnju površinu šolje i pustiti vodu. Cijeli postupak prikazan je na kanalu “5-Minute Hacks”, gdje je nagovješteno da je ovaj postupak pranja odlična opcija, jer ne samo da uklanja nečistoće, već ostavlja i prijatan miris.

Osim što tabetom možete očistiti šolju, s njom možete očistiti i umivaonik, pločice i tuš. Na taj način tableta će imati vremena da se malo otopi i ribanje svih tih površina bit će jednostavnije. Također, možete tabletu koristiti i za uklanjanje mrlji koje je ostavila tvrda voda.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo