Kuća

Stvari u našem domu koje zaboravljamo očistiti, a koje su prekrivene bakterijama

Kada je riječ o najprljavijim mjestima u domu, većini ljudi najprije padne na pamet WC daska. Međutim, ima još mnogo mjesta koje zaboravljamo očistiti, a koja su pune bakterija.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Jeste li ikada pomislili da biste trebali očistiti dasku za rezanje? Bakterije poput ešerihije koli i salmonele se lako mogu proširiti iz neopranog povrća i sirovog mesa. Spomenute bakterije mogu uzrokovati stomačne probleme pa čak i trovanje hranom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Često zaboravljamo očistiti i neke “sitne” kuhinjske predmete i elemente. Ovdje spadaju kutije za začine, ručke kuhala za vodu, otvarači za konzerve, slavine itd. Na njima se može naći bakterija staphylococcus aureus, koja također uzrokuje trbušne probleme.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Kako navodi Healthline, poklopci proizvoda za šminku i četke za šminkanje su isto tako leglo bakterija, koje mogu uzrokovati infekcije očiju i kože.

Istraživanje iz 2020. godine pokazalo je da su daljinski upravljači čak 20 puta prljaviji od WC školjki. Isto tako, zaboravljamo da i odjeća može biti izvor bakterija. Naime, ostavljanje mokre odjeće u mašini čak i nakratko može imati negativan efekt. Ako odjeća stoji mokra više od 30 mintua, pokrenite još jedan ciklus pranja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo