Život

Pogledajte u dlan: Šta vaša linija srca govori o vašem ljubavnom životu

Ako vas kopka kakva vam je sudbina po pitanju ljubavi i odnosa sa dragim ljudima, ne morate da dajete novac proročici. Samo se zagledajte u svoj dlan, pronađite liniju srca i pročitajte koga ćete voljeti, a ko će voljeti vas. Pogledajte sliku kako biste saznali o kojoj se tačno liniji radi, jer ona je odgovorna za to hoćete li biti voljeni i voljeti. Linija srca važan je pokazatelj vaših osjećaja i svega onoga što se vrti oko ljubavi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Evo šta hiromantija ima da vam poruči:

A | Ukoliko vaša linija srca počinje ispod srednjeg prsta rođeni ste da budete vođa – ambiciozni, samostalni, inteligentni te imate izražene osobine prosuđivanja i donošenja odluka. Manje ste osjećajni i hladni prema drugima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

B | Ukoliko vaša linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta onda se obzirni i nježni prema drugima. Uz to ste i neodlučni, odnosno oprezni kada su drugi u pitanju, ali ste osoba od povjerenja. Raspolažete zdravim razumom kada odlučujete.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

C | Ukoliko vaša linija srca počinje ispod kažiprsta imate iste osobine kako osoba kojoj linija srca počinje ispod srednjeg prsta (A).

D | Ukoliko vaša linija srca počinje između kažiprsta i palca, osoba ste puna strpljenja, brige, dobronamjerna i mehkog srca. Ove riječi vas najbolje opisuju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo