Kuća

Očistite tvrdokorne mrlje u rerni pomoću sastojka kojeg sigurno imate u svojoj kuhinji

Ne znate kako efikasno očistiti rernu na svom električnom šporetu, uz pomoć sastojka kojeg sigurno imate u svojoj kući riješiti ćete se tvrdokornih mrlja iz rerne.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Jedan od mogućih načina čišćenja unutrašnjosti rerne je pomoću tableta za pranje suđa. Ove tablete se obično postavljaju u mašinu za pranje suđa, ali jednako mogu biti efikasne i prilikom čišćenja rerne.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Prvo uklonite ostatke hrane iz rerne ukoliko ih je ostalo nakon korištenja rerne. Također, prije čišćenja isključite dotok struje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

U manju posudu sipajte toplu vodu, iz tablete izvadite crvenu kuglicu, ostavite da se topi u vodi, a ostatak tablete ostavite da se natopi i omekša. Kada tableta popusti, počnite da njome utrljavate nečiste površine unutrašnjosti rerne, ali ne previše grubo kako biste izbegli mogućnost da oštetite staklene ili metalne površine.

Povremeno tabletu umočite u vodu u kojoj se otopila i nastavite sa čišćenjem. Kada očistite željenu površinu, dodatno prebrišite vodom i sirćetom ili sredstvom za pranje koje inače koristite te posušite unutrašnjost suhom krpom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo