Zdravlje

Neočekivani proizvod može vam pomoći da očistite glavu tuša

Ukoliko je vašem tušu potrebno detaljno čišćenje, glavu možete očistiti uz pomoć neočekivanog proizvoda – antibakterijskih tableta za zubne proteze.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Glava tuša osigurava ravnomjeran protok vode i kupanje čini ugodnim. Međutim, neredovno održavanje može utjecati na to, pri čemu su mineralne naslage i nakupljanje bakterija najveći problem. Ako tražite jeftin i jednostavan način da pravilno očistite glavu tuša mogu vam pomoći antibakterijske tablete za protezu. 

Iako su tablete za proteze prvenstveno namijenjene za izbjeljivanje i posvjetljivanje proteza i drugih ortodontskih aparata, njihovi sastojci, kao što su kalijev persulfat, natrijum sulfat, natrijum bikarbonat, natrijev karbonat, natrijev perborat i pentanatrijev trifosfat, odgovaraju onima koji se nalaze u sredstvima za čišćenje u domaćinstvu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

To ih čini idealnim proizvodom za posvjetljivanje tkanina, čišćenje tuš glava i ispiranje lonaca za kafu.

Da biste očistili glavu tuša bez skidanja, ulijte nekoliko šoljica tople vode u čvrst plastični zatvarač ili vrećicu za odlaganje hrane. Dodajte jednu do dvije tablete za protezu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Potom vrećicu svežite preko glave tuša dok se potpuno ne potopi, koristeći gumicu ili vezicu kako biste vrećicu držali na mjestu.

Kada završite, ostavite glavu da se namoči preko noći ili barem nekoliko sati, kako biste efikasno ubili sve bakterije, olabavili stvrdnule mineralne naslage i uklonili neugledne mrlje. Nakon što uklonite vrećicu, koristite čistu četku ili spužvu da uklonite ostatke.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo