Zdravlje

Najčešće greške zbog kojih ne možete dostići željenu težinu

Gubitak kilograma ne polazi vam za rukom, vjerovatno nešto radite pogrešno. Najčešće niste svjesni stvari koje vas ometaju da postignete željenu liniju, ali i svakodnevne navike koje nisu dobre.

Ukoliko genetski imate sklonost ka debljanju, gubitak kilograma će biti mukotrpan posao. Mnogi pokušavaju izgubiti kilograma različitim dijetama, iscrpljujućim režimom vježbanja, brojanjem kalorija itd.

Međutim, određene svakodnevne navike ometaju proces gubitka kilograma.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Izostavljanje doručka

Ljudi koji doručkuju teže dobijaju na težini od onih koji ga preskaču. Ukoliko izostavite jutarnji obrok, vrlo vjerovatno ćete za ručak pojesti mnogo više hrane.

Nedostatak vode

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Voda je korisna tokom mršavljenja, s obzirom da pomaže u sagorijevanju kalorija. Sljedeći put kad poželite popiti gazirano piće uzmite vodu.

Hrana bez masti

Pridržavanje plana ishrane bez masti može zapravo dovesti do dodatnog debljanja. Uklanjanje masti iz hrane u stvari će nas natjerati da više jedemo, što najčešće rezultira prejedanjem.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Kasni obrok

Ako jedete kasno, tijelo će te kalorije sigurno skladištiti kao masti, umjesto da ih sagorjeva. Laganija hrana navečer bit će u redu, ali pokušajte da se držite podalje od frižidera bar četiri sata prije spavanja.

Umanjite konzumaciju alkohola

Poznato je da konzumiranje alkohola svih vrsta povećava ukupnu tjelesnu masu. Također, pivo podstiče akumulaciju masti, posebno u području stomaka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo