Kuća

Kako uz pomoć baterijske lampe može provjeriti efikasnost vašeg frižidera

Ukoliko otvorite frižider i primijetite da vam hrana nije hladna koliko bi trebalo da bude ili se učestalo brže kvari završavajući u smeću prije isteka roka upotrebe – trebali biste provjeriti efikasnost vašeg frižidera.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

To možete učiniti jednostavnim trikom koji traje samo nekoliko minuta. Sve što treba da uradite je da stavite baterijsku lampu u frižider i zatvorite vrata.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Kada brtvena guma na vratima vašeg frižidera ne radi kako bi trebala, hladan zrak može curiti van. Uz pokvarenu hranu, možete primijetiti i porast mjesečnog računa za energiju – a sve zato što vaš frižider ne radi tako efikasno kao što ste mislili. Međutim, pošto se svjetlo u frižideru gasi kada zatvorite vrata, teško je odrediti šta se dešava.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Ovaj korisni trik brzo ukazuje na sve probleme s brtvenom gumom vašeg frižidera tako da možete ispraviti problem prije nego još više hrane ode u smeće ili prije nego što kupite novi frižider za svoju kuhinju. Da biste to učinili, uzmite baterijsku lampu, uključite je, stavite u frižider i zatvorite vrata.

Zatim ugasite sva svjetla u kuhinji, a trik je najlakše izvesti noću. Kada su svjetla ugašena i vrata frižidera zatvorena, pogledajte da li svjetlost izlazi iz frižidera u kuhinju. Ako se to dešva, vrijeme je da zamijenite brtvenu gumu na vratima frižidera.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo