Životne priče

Dao je zaručnici dopuštenje da ga ostavi nakon što je doživio nesreću, ali ona odbija

Nesreća s izlijevanjem kemikalija ostavila je Prestona Cobba teške opekotine samo 22 dana prije njegova vjenčanja s Taneshom Oglesby. Kao rezultat toga, izgubio je nogu, uho i još mnogo toga.

Dakle, Preston je dao dopuštenje svojoj zaručnici da ga ostavi. Ali njezin je odgovor tako nadahnjujući primjer prave ljubavi!

Preston Cobb i Tanesha Oglesby poznaju se oduvijek. Ali tek su se kasnije u životu upustili u ljubavnu vezu.

“Oduvijek sam bio zaljubljen u nju”, objasnio je Preston. Međutim, uvijek se osjećao kao da je Tanesha izvan njegove lige.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Godine 2020. Preston je konačno smogao hrabrosti i pokušao premjestiti njihov odnos s prijateljstva na nešto više. I na njegovo zadovoljstvo, par se zaručio do kraja godine.

Čudna nesreća je sve promijenila

S njihovim vjenčanjem iza ugla, par nikada nije mogao očekivati ​​intenzivne poteškoće s kojima će morati proći prije nego što kažu: “Da.” Samo 22 dana prije njihovog vjenčanja, izlijevanje kemikalija na poslu teško je ozlijedilo i osakatilo Prestona Cobba.

Preston je izgubio lijevu nogu, a desna mu je izgorjela do koljena. Izgubio je sve prste na desnoj nozi i sve prste na obje ruke osim palca. Uz to, zadobio je opekline na objema šakama i rukama, a izgubio je i dio uha.

“Znao sam da će to biti vrlo dug put za oporavak,” rekao je Preston. “Nisam ovako zamišljao da ćemo provesti ostatak života zajedno.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Nesreća je zauvijek promijenila ne samo izgled Prestona Cobba, već i način na koji će živjeti svoj život. Dakle, dao je Taneshi dopuštenje da otkaže vjenčanje.

“Ne bih je krivio”, rekao je o opciji da se povuku iz njihove veze.

U dobru i zlu, u bolesti i u zdravlju. Tanesha Oglesby živjela je ove zavjete i prije nego što ih je izgovorila pred oltarom. Njezin je odgovor šokirao Prestona, ali mu je također značio sve!

“Gledala me kao da sam lud”, prisjetio se.

Slika prave ljubavi

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Ne samo da je Tanesha odbila odustati od vjenčanja, već se i medicinsko osoblje okupilo kako bi par mogao zadržati prvobitni datum vjenčanja. Njih su dvoje u bolnici izmijenili zavjete i službeno postali muž i žena.

“Taj dan mi je pokazao da prava ljubav nikada ne prestaje, da će uvijek doći”, rekao je Preston.

Do danas je Preston Cobb imao 40 različitih operacija. No, Tanesha je ostala uz svog dragog na svakom koraku. I to je učinilo razliku.

“Ona čini život vrijednim življenja”, kaže Preston. “Bog je znao što radi kad nas je spojio. Hvala ti, Bože. Doslovno si postavio anđela da se brine za mene i bude uz mene.”

Par planira obnoviti svoje zavjete na ceremoniji koja uključuje njihove prijatelje i obitelj uoči njihove prve godišnjice braka. I nakon svega što su već pretrpjeli, Tanesha i Preston Cobb ne sumnjaju da će njihov brak izdržati test vremena.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo