Životne priče

ČETIRI PRELIJEPE DJEVOJČICE SU SE LIJEČILE OD RAKA I ZAJEDNO GA POBIJEDILE

Četiri djevojčice koje su se prije tri godine liječile od raka na dječjem odjelu bolnice John Hopkins u St. Petersburgu na Floridi, McKinley, Chloe, Ava i Lauren, našle su se ovih dana ponovo radi zajedničkog fotografiranja kojim su obilježile Dan borbe protiv raka. Sada su u dobi 4 i 5 godina i ovo je prva godina da su sve u remisiji, odnosno da nema znakova bolesti, a liječnici koji su ih liječili kažu kako su se u najgorim trenucima liječenja puno oslanjale jedna na drugu i pomagale jedna drugoj da lakše prebrode teške posljedice terapija koje su primale, pišu 24sata.hr.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

McKinley, Ava i Lauren imale su akutnu limfoblastičnu leukemiju, a Chloe rijedak oblik raka pluća. Posljednja je s liječenjem završila Laureen. – Sve su bile pod jakim terapijama kad su se prvi puta fotografirale zajedno, kao male bebe bez kose i doista mi je čudesno vidjeti kako izgledaju danas – kaže Alyssa Luciano, Avina mama. Laurenina mama Shawna Glynn kaže kako su djevojčice postale dobre prijateljice baš zato što su bile tako ćelave, prenosi Health.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Sva djeca s kojom su se družile imala su kosu, pa su inače izgledale čudno među vršnjacima, dok su njih četiri u bolnici bile jednake i to ih je povezalo – kaže Shawna Glynn. Karen Moore, McKinleyjeva mama, kaže kako su te djevojčice i njoj bile velika utjeha te kako je na dječjem odjelu te bolnice stekla puno prijatelja. Ljudi se ovdje povežu, kako ste često ovdje upoznate se i bude vam lakše kad vidite poznata lica – kaže Karen te dodaje kako su se i one kao majke ovog hrabrog četverca međusobno povezale i postale prijateljice.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

magazin.ba

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo