Život

Bračni par iz SAD-a živi na brodu dugom 18 metara: Uski prostor preuredili u funkcionalni dom

Bračni par iz SAD-a odlučio je napustiti svoj dom u Teksasu i preselio na brod s kojim će plovi kanalima Velike Britanije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Nakon 10 godina života u Teksasu, Caroline i Pete su odlučili kupiti brod i preurediti ga u stalni dom. Par već dvije godine sa svoja dva psa živi na brodu i kažu da je to ostvarenje njihovog zajedničkog sna.

Sama pomisao da neko živi “na vodi” i u uskom prostoru dugom 18 metara, mnogima može izazvati nelagodu, ali par se potrudio da njihov dom izgleda prostrano i ugodno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Naime, ovaj bračni par svakodnevno objavljuje sadržaje vezane za njihov život kao što su uređenje prostora i putovanja pod nazivom “One Day More Aboard”, a prati ih više od 30.000 ljudi

Iako se mnogi ljudi ne bi usudili na ovakav način života, svakodnevno im se dive zbog hrabrosti, ali i zbog toga što su jedan takav prostor iskoristili u potpunosti i prilagodili svojim potrebama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Tako njihov novi dom sadrži uređenu kuhinju s trpezarijom, dnevni boravak s kaminom, veliko kupatilo i bračni krevet na razvlačenje u spavaćoj sobi. Dom upotpunjavaju i uređaji poput veš mašine i roštilja.

Caroline je navela da je njihov brod koštao oko 230.000 eura te da je to niža cijena od jednosobnog stana, ali i da su njihovi životni troškovi znatno manji od troškova koje su imali kada su živjeli u kući. Njegova cijena je nešto viša jer ima električni pogon, ali koji troši manje goriva.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo