Životne priče

Beba rođena u 26. tjednu trudnoće je sada zdrava i vesela djevojčica

Djevojčica koja je rođena 14 tjedana ranije i teška manje od 1 kg, sada je zdrava i vesela petogodišnjakinja, teška 22 kg i uskoro kreće u školu.

Bridget de Beer rođena je hitnim carskim rezom kada je njezina mama bila trudna samo 26 tjedana 2018. godine. Provela je dva mjeseca u bolnici Mater Mothers’ u Južnom Brisbaneu, primajući stalnu njegu koja joj je spašavala živote u Jedinici za neonatalnu intenzivnu skrb.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Bridget je rođena s rupom u srcu koja se sama ispravila, a njezina majka Jacalyn de Beer opisala ju je kao “odlučnog malog borca”.

Dodala je: “U početku je sramežljiva, ali kad se osjeća ugodno, postaje živahna, prijateljski nastrojena i energična djevojčica koja ima puno toga za reći!”.

Bridgetina dva starija brata također su rođena prerano

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

U 2015. godini rođeni su blizanci Jonty i Cooper u 31. tjednu trudnoće, također hitnim carskim rezom. Jacalyn je držana na mirovanju u bolnici od 19 tjedana zbog zabrinutosti za sigurnost beba. Kad su blizanci rođeni, svaki je težio manje od 2 kg.

Jacalyn je rekla: “Vidjela sam svoje bebe samo nekoliko sekundi prije nego što su hitno odvezene u Jedinicu za neonatalnu intenzivnu skrb. Bilo je to tako emocionalno putovanje kroz koje su morali proći prije nego što su se rodili, ali medicinske sestre i medicinsko osoblje u Mater Mothers bili su nevjerojatni i učinili su ga mnogo lakšim”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Blizanci su proveli više od 50 dana u bolnici prije nego što su se vratili kući. Sada imaju osam godina, pohađaju školu u koju će krenuti i Bridget.

Studija iz 2022. pokazala je da gotovo četiri od pet beba rođenih prije vremena između 22. i 28. tjedna trudnoće prežive otpust iz bolnice. Utvrđeno je da je od 2013. do 2018., s dojenčadi rođenom između 22. i 28. tjedna gestacije, “preživljenje do otpusta zabilježeno u 78,3% i bilo je značajno poboljšano u usporedbi s povijesnom stopom od 76,0% među dojenčadi rođenom 2008.-2012.”.

Glasnogovornica Right To Life UK, Catherine Robinson, rekla je: “Divno je čuti da Bridget napreduje kao petogodišnjakinja i da će uskoro krenuti u školu. Ova inspirativna obitelj boraca pokazuje humanost nerođenih beba u svim fazama razvoja”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo