Životne priče

LJUDSKA SOLIDARNOST NA DJELU: Posvojila 4 kćeri svoje prijateljice koja je umrla od raka

Lara Ruffino i Elizabeth Diamond bile su prijateljice su još iz osnovne škole. Kada je Elizabeth dijagnosticiran tumor na mozgu, Lara je bila uz nju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Uvidjevši kako će ubrzo umrijeti, Elizabeth je zamolila Laru da preuzme skrb nad njezine 4 kćeri. Lara je održala svoje obećanje. Ubrzo nakon smrti drage prijateljice, Lara i njezin suprug Roco, koji imaju svoje dvije kćerke, posvojili su 4 djevojčice. Lily, Ella, Samona i Tara postale su tako članovima obitelji Ruffino. “Djevojke su prihvatile svoj novi dom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Naše su se obitelji lijepo spojile. Čini mi se da su sretne.”, rekao je za abc Larin suprug.Larine starije kćeri prihvatile su djevojčice. Najstarija među posvojenima ima samo 12 godina, a najmlađa tek 5. Lara, sada majka 6-oro, kaže kako nikada nije očekivala da će joj život izgledati ovako.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

“Međutim, ponekad život pred vas stavi izazove, koje niste očekivali. Treba ih prigrliti i nastojati dati najbolje od sebe”, zaključuje Elizabethina najbolja prijateljica Lara. Dirnuti pričom, u život Ruffina uključila se i lokalna zajednica. Susjedi, prijatelji i poznanici organizirali su niz humanitarnih akcija kako bi ovoj novoj obitelji i financijski pomogli. Sretni i zadovoljni, Ruffini i njihove biološke i posvojene kćeri, nisu sami. Vjeruju kako ih sa neba gleda Elisabeth, kojoj, kaže par, zahvaljuju na predivnoj djeci.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo