Život

Uz pomoć ovih jednostavnih trikova riješit ćete se duhanskog dima u zatvorenim prostorijama

Duhanski dim vrlo često smeta i ljudima koji konzumiraju cigarete, a uz nekoliko jednostavnih trikova vrlo lako ćete se riješiti ovih neugodnih mirisa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Jedna od poznatijih britanskih lifestyle blogerki Sophie Hinchliffe na društvenim mrežama svakodnevno dijeli savjete uz pomoć kojih održava svoj dom.

Samo na Facebook grupi ima gotovo 700.000 članova, a jedna od članica njene grupe nedavno je za medije otkrila trik koji bi mogao dobro doći u zimskom periodu kada počinje sezona zabava u zatvorenim prostorima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Naime, jedna članica grupe rekla je da joj kuća, koju je nedavno kupila, smrdi na duhanski dim pa su joj savjetovali da je renovira što nije najjednostavnija opcija. Također, mnogi su joj savjetovali i pranje svih površina te krečenje zidova.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

No, jedna žena preporučila je korištenje takozvanog šećernog sapuna odnosno hemijskog sredstva za čišćenje zidova prije nego što se odlučite na bojanje zidova. No, dodala je da ne zaboravi ukloniti namještaj i tepihe.

Još neki savjeti, koje su ljudi predlagali je korištenje boje koja blokira miris, kao i ostavljanje nasjeckanog luka u svakoj sobi, koji će upiti mirise. Pritom je navedeno da je poželjno da dom detaljno očistite i češče otvarate prozore.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo