Kuća

Riješite se korova u svom vrtu uz samo jedan prirodni proizvod

Korov se pojavljuje tamo gdje ga nikako ne želimo uz biljeke u našem vrtu. Međutim, možete ga se riješiti prirpodnim sredstvima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Obeshrabrujuće je vidjeti da su sati teškog rada u vrtu uništeni zbog dosadnog korova koji kao da niče niotkuda. Na tržištu postoji mnoštvo komercijalnih proizvoda koji će ga brzo ubiti, ali većina ih sadrži štetne hemikalije, a tu će vam pomoći – alkoholno sirće.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Ne samo da je alternativa bez hemikalija, već ćete uštedjeti na kupovini skupih sredstava. Kiselina u alkoholnom sirćetu ubija korov i gotovo sve s čim dođe u dodir pa je izvrsno rješenje za uklanjanje korova na terasi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Stručnjaci preporučuju stavljanje sirćeta u bocu s raspršivačem i prskanje po listovima i stabljikama korova. Octena kiselina naime vuče vodu iz korova što uzrokuje njegovo sušenje i propadanje. Ipak, duboko ukorijenjene trajnice neće skroz uništiti pa je važno da korov potpuno izvučete van, kako biste izbjegli ponovan rast.

Najbolji dio je što se litre sirćeta mogu kupiti za mali djelić cijene sredstva protiv korova, tako da će trajati puno duže od komercijalnih sredstava.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo