Zdravlje

Ovo su savjeti za mršavljenje od naših baka

Nekad dijete nisu ni postojale, a ljudi su gotovo u pravilu bili normalne tjelesne težine. Evo kako su to postizali.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Savjete za mršavljenje uvijek tražimo od stručnjaka, nadajući se da će pronaći dobitnu kombinaciju koja će nam odnijeti kilograme viška kao rukom, no zapravo je dovoljno pogledati kako su to radile naše bake, tvrde na portalu allwomenstalk.com.

Za početak, treba jesti manje porcije. U današnje vrijeme jedemo puno više nego što su jeli naši preci, pa je već ovaj jednostavan recept dovoljan da vam u godinu dana skine nekoliko kilograma viška bez ikakvog odricanja od omiljene hrane.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Neka vam na tanjuru budu organski uzgojene namirnice. Naše bake sigurno nisu jele smrznutu gotovu hranu, još manje onu visokoprocesiranu. Ne budite lijeni, upoznajte prodavače na obližnjoj tržnici i potrudite se da vam na tanjuru uvijek bude domaća hrana.

Naravno, uz to ide i kuhanje … kuhajte sami svoje obroke što češće, uštedjet ćete i novac i broj kalorija koje ćete unijeti u sebe. Jedino tako znate što ste pojeli.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Kad smo već kod konzumacije hrane, sjetite se kako je to izgledalo kad ste bili mali – svaki obrok jeo se za stolom, i svi su bili prisutni. Zaboravite na hranu pred televizorom ili u svojoj sobi, obrok treba jesti za stolom, prirodnom brzinom. Tako ćete imati kontrolu nad količinom pojedenog, što će opet dovesti do manjeg unosa hrane.

Za kraj, hodajte kad god možete, svaki dan. Moderan stil života natjerao nas je da i do trafike idemo automobilom, a šetnja je odličan način opuštanja i čuvanja zdravlja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo