Životne priče

Nerođena beba spasila život majci kojoj su liječnici pronašli pukotinu u aorti

Amanda Banić danas možda ne bi bila ovdje da nije bilo njezine kćeri Baylor. Stanovnica Michigana bila je trudna 35 tjedana kada je pretrpjela puknuće u aorti poznato kao disekcija aorte. Stanje je bilo opasno po život i lako ju je moglo ubiti. I moglo bi – da nije bila trudna.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Iako je imala veliku opasnost da joj se aorta rasprsne, nerođena beba Baylor koja je bila unutra je u biti sve držala na okupu, objasnila je gospođa Banić u nedavnom intervjuu za Good Morning America.

“Da nije bila tamo i vršila pritisak na svim pravim mjestima, moj bi ishod mogao biti vrlo drugačiji, tako da je ona malo čudo, na više načina.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Amanda ima genetsko oboljenje koje se zove Loeys-Dietzov sindrom. Imala je tri operacije, uključujući i carski rez kako bi rodila svoju kćer, u 24 sata. Medicinske sestre stavile su joj novorođenče na kožu dok je bila u nesvijesti, a učinak je bio zapanjujući:

“Neki od jedinih trenutaka kad bih reagirala na aparatu za održavanje života bilo je kad bi se susrela s [Baylor], i očito bih plakala kad bi to učinili,” rekla je gospođa Banić. “Ljubav je moćna stvar, a veza između majke i djeteta je nestvarna.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Nakon zastrašujućeg iskušenja, Amanda Banić konačno je uspjela upoznati svoju “čudesnu” bebu na Majčin dan u svibnju 2023. I upravo je to bila motivacija koja joj je trebala da se oporavi mnogo brže nego što su njezini liječnici očekivali.

“[Derek] je bio sa mnom svaki dan i vidjela sam svoju bebu svaki dan, a moj oporavak ne bi bio isti bez toga”, objasnila je gospođa Banić.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo