Život

KOJA JE POENTA DA ŽENE U ŠEZDESETIM GODINAMA RADE MANIKIR

KOJA JE POENTA DA ŽENE U ŠEZDESETIM GODINAMA RADE MANIKIR

U više navrata smo pokazali vremešnije evropske dame koje se, uprkos poodmaklim godinama, trude da izgledaju lepo. Paze na sebe i samo uživaju u životu. Dokazuju da je lepa žena u 60-im (i starijim godinama ) stvarnost. Samo treba da se jako voliš.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Danas vas uredništvo “Dnevnog magazina” poziva da razgovarate o tome zašto mnoge naše žene prestaju da se brinu o sebi u svojim solidnim godinama. I to čine mirne savesti i dobre namere.

LEPA ŽENA SA 60 GODINA
„Jednom sam čula razgovor dve žene koje su sedele na klupi i mirno razgovarale. U nekom trenutku sam čula blago povišen ton: „Manikir? Zašto mi treba manikir u mojim godinama? Neću postati lepša od njega, neće me spasiti… “ – piše mlada žena po imenu Marina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

„Ove žene su imale oko 65 godina, otprilike su bile istih godina. Sedele su, gledale u svoje neuredne i istrošene ruke i činilo se da se opravdavaju jedna drugoj. Opšta suština njihovih argumenata bila je otprilike ovakva – zašto trošiti dodatni novac na manikir? “

„Zaista, zašto? Od ovoga neće postati mlađa. Lepša? Možda, ali prilično malo. A šta ako nema nikoga pred kim da se razmeće? Zašto su starijoj ženi potrebni ovi užici i rasipanje? “

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

„Posle ovih razgovora postala sam tužna i zamišljena. Zašto naše žene toliko ne vole sebe? Navikle smo na oranje za troje, kuvanje, pranje, čišćenje. Navikle smo da se žrtvujemo. Ali nismo navikle da brinemo o sebi i ugađamo sebi“.

„Sa 60 godina sebe smatraju staricama, kada se u razvijenim zemljama to smatra srednjim godinama, kada se život zaista zahuktava. Odgajale su decu, gradile karijeru, zarađivale novac. Kada živeti, ako ne sada? ” – pita se Marina.

Paaa da li je manikir potreban u šezdesetim?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo