Životne priče

Dva dana nakon vjenčanja donirala bubreg muževoj bivšoj ženi

Samo dva dana nakon vjenčanja, vjenčanicu je zamijenila bolničkom haljinom kako bi donirala bubreg i tako spasila život bivšoj ženi svog novog supruga.

Kada se vjenčamo, obično dobijemo mnogo darova. Nevjesta Debby Neal-Strickland s Floride odlučila je da će ona biti ta koja će nekome dati vrlo poseban dar.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Zna se ubica dijabetesa. Senzacionalno otkriće naučnika


Sponsored by logo

Prije vjenčanja, ona i njezin suprug Jim bili su zajedno jedno desetljeće. Za to vrijeme, Jim je održavao prijateljski odnos sa svojom bivšom suprugom Mylaen, s kojom ima dvoje djece. Debby i Mylaen nisu baš bile najbolje prijateljice, ali bile su pune poštovanja i ljubazne jedna prema drugoj.

Zatajenje bubrega

Tako bi i ostalo da se nije dogodio nepredviđeni događaj. Mylaen, koja je dugo bolovala od bubrežne bolesti, ozbiljno se pogoršalo zdravlje kada je saznala da njezina kći čeka dijete. Bubrezi su joj radili sa samo osam posto normalne funkcije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rustikalna metoda čišćenja organizma od parazita!


Sponsored by logo

Bez transplantacije, njezine su šanse za preživljavanje svakim danom bile sve manje. Počela je tražiti donore i Debby se pokazala pravim donorom.

Debby je bila previše tužna pomisao da će dijete rasti bez bake i da će kći morati tugovati, a ne radovati se rođenju. Odlučila je učiniti sve da do toga ne dođe.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!


Sponsored by logo

Nakon što je izgubila brata jer mu nisu mogli dovoljno brzo pronaći odgovarajućeg donora pluća, znala je da je vrijeme ključno. Odlučila je da je spremna podvrgnuti se operaciji i donirati svoj bubreg dva dana nakon vjenčanja.

Mylaen Anderson i Debby Neal

Nakon uspješne transplantacije, Mylaen i Debby su se snažno povezale. Sada jedna drugu zovu “bubrežna sestra”. Mylaen može vidjeti svog unuka Jacksona, a Debby i Jim uživaju u životu sa svoje šestero posvojene djece i sada unučadi.

Mylaen je zahvalna što joj je Debby spasila život.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Evo tajnog trika s kojim svatko gubi 1,23 kg dnevno


Sponsored by logo