Život

Doći će vrijeme da brat bježi od brata i djeca od roditelja

Svjesno ili nesvjesno, sviđalo nam se to ili ne, svakodnevno smo izloženi velikoj količini informacija, koje nam serviraju mediji.

Neke od tih informacija bile su pouzdane, provjerene s relevantnim izvorima, dok druge nisu trebale pronaći put do nas.

U cjelokupnom procesu gubimo kontakt sa stvarnošću. Ne znamo kome da verujemo i podložni smo negativnim emocijama koje paralizuju naš sistem. Njeno ime je strah.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Strah, ako je nekontroliran, vrlo lako može postati destruktivna emocija, pogotovo ako s vaše površine dođe u podsvijest i počne sugestivno uništavati vašu psihu. To je poput ostavljanja vrata širom otvorenih za najgoreg neprijatelja, prenosimo s www.radiobet.eu.

Strah može biti opravdan i neopravdan. Problem koji je nastao u situaciji s virusom corone je da više ne znamo kome da vjerujemo. Suprotna pogleda, iskustva, reakcije uglednih svjetskih ljekara i stručnjaka, ostavljaju nas u sumnju.

Neki kažu smrtonosni virus, drugi teoriju zavjere, uobičajenu gripu. U svemu ovome, gdje je obični čovjek. Čak ni oni koji pokušavaju racionalno razmišljati ne mogu biti sigurni da će doći do pravog zaključka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Da li ste spremni da budete odgovorni za nečiju smrt ako ne shvatite upozorenja ozbiljno? Da li to može podnijeti vaša savjest?

S druge strane, optužuju vas za lažne vijesti, širenje panike i histerije. Oni vas vide kao izravnog studenta i produženu ruku vladajućih elita koje imaju za cilj srušiti svjetsku ekonomiju

Kako biti normalan u svom ovom ludilu zvanom corona virus? Strah nas je potpuno izolovao. Bojimo se odlaziti na posao, družiti se i imati neposredan kontakt sa drugim ljudima. Da je lice malo strah, ili je preraslo u proporcije poremećaja?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Stavili smo se u situaciju da javno razotkrijemo ono najgore u nama. Fizički proračuni oko vreće brašna u 21. stoljeću …

Da li je to istina, da li nam se to zaista događa?

Trenutno ste odgovorni za svoje odluke i ponašanje. Čak i ako ovaj virus ima poražavajuće djelovanje samo na stariju populaciju, da li ste spremni da budete odgovorni za smrt 70-godišnje bake ili djeda?

Živimo u vremenu nametnutog ili opravdanog straha, na vama je da odlučite. Jedno je sigurno, kad je vanredno stanje, onda nema demokratije. Ljudi gube prava. Ostanite zdravi! !!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo