Zanimljivosti

Djevojka u podrumu bakine kuće pronašla tajni bunker i niz bizarnih predmeta: “Ne pričaj o tome”

Priča o otkriću tajnog bunkera ispod bakine kuće postala je viralna nakon što je mlada tiktokerica podijelila snimak na svom profilu.

Naime, djevojka po imenu Carly objavila je video neobičnog otkrića, a snimka je ubrzo prikupila četiri miliona pregleda.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Carly je objasnila kako su prijašnji vlasnici pripremili podrum kao sklonište u slučaju nuklearnog napada, a njezina baka ne može se spuštati stepenicama, pa je ostavila podrum u netaknutom stanju.

Podrum izgleda sasvim obično, no zapravo skriva tajna vrata, bunker i mnoštvo bizarnih predmeta. Carly je prišla lažnoj cijevi i pomaknula je te tako otvorila skrivena vrata koja vode u prostoriju namijenjenu čuvanju konzervirane hrane i pušaka. No to je bio samo početak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Okrenula se drvenoj ploči s prekidačima iza koje se nalazi ulaz u tajni bunker s hrpom starih konzervi, gas-maskama i šest improviziranih ležajeva.

Bunker je podijeljen na dvije prostorije, a u drugoj se nalazi izvor vode i još jedna drvena klupa. Prijašnji vlasnici čak su i izgradili tunel kroz koji mogu skliznuti ravno u tajni bunker u slučaju opasnosti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

“Kada nastane frka, znam gdje dolazim”, poručila je tiktokerica za kraj.

“Svaki bunker koji sam ikad vidio učvrstio je moju odluku da me izbrišu prvom eksplozijom”, “Držao bih taj bunker čistim i održavao ga jer se u SAD-u nikad ne zna”, “Pametan čovjek. Vjerojatno bi trebalo sve obnoviti. Bit ćete jedni od sretnika ako to učinite”, “Ja ne bih o ovom nikom pričala”, neki su od savjeta ispod videa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo