Poznati

Bogatstvo sultana od Bruneja broji se u milijardama: U ogromnoj garaži ima čak 7.000 automobila

O raskošnom vjenčanju princa od Bruneja još uvijek se priča, a jedan od gostiju bio je hrvatski nogometni trener Vjeran Simunić koji je opisao bogatstvo kojem je svjedočio.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

“Živio sam i radio na Brunejima četiri godine tako da sam znao što mogu očekivati na vjenčanju princa Abdul Mateena, sina sultana Bruneja Hassanala Bolkiaha, ali ono što je suprugu Biserku i mene dočekalo premašilo je sva naša očekivanja, kaže za 24 sata Vjeran Simunić, nogometni trener koji je bio gost na vjenčanju princa Abdula i Aniše Kalebić.

https://www.instagram.com/reel/C2GaO4_vOex/

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“Bogatstvo sultana vladara Bruneja je nestvarno, mjeri se desetcima milijardi dolara, samo palača u kojoj žive ima 1.700 soba i garažu sa 7.000 automobila a takvo je bilo i vjenčanje njegovog sina. Raskoš na svakom koraku, a pažnja se posvećivala svakom detalju. Od dolaska u zračnu luku sve je bilo organizirano. Granicu sam prošao bez kontrole, kao da sam premijer, dočekao nas je osobni vozač s Cadillacom i on nam je bio na raspolaganju za vrijeme boravka na Brunejima 0-24. Odmah smo dobili raspored događanja s dress codeom za svaku priliku”, ispričao je Simunić.

Vjenčanje je trajalo deset dana, a kulminacija je bila zadnja dva dana kada se u palači Istana Nurul Iman okupilo 4.000 uzvanika.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

“Kolika je palača najbolje svjedoči podatak da u njoj živi sultan sa svojih 12 djece i njihovim obiteljima, pa tako i s desetim po redu Abdulom Mateenom, koji je diplomirao na britanskoj kraljevskoj akademiji Sandhurst, gdje je i upoznao svoju buduću suprugu Anishu. Za prvi od zadnja dva dana muškarci su morali nositi odijela s kravatom a supruge bijele haljine, a drugi dan muškarci smokinge s leptir mašnama, a supruge tamne haljine. Decentne, zatvorene, prilagođenje tamošnjim običajnima. Cijelo područje osiguravala je policija i vojska a bilo je zabranjeno nadlijetanje dronovima i avionima”, prepričava Simunić svoje iskustvo.

“Prostor je bio ukrašen milionima ruža svih boja a posluživala se hrana iz cijeloga svijeta, od iranskog kavijara i aljaških rakova, preko jastoga i japanske Wagyu govedine, do nekoliko vrsta deserata… Sveukupno 18 sljedova, serviranih u posebnom posuđu sa zlatnim i srebrenim priborom za jelo. Doista je nemoguće opisati kako je sve to izgledalo, satima bih mogao pričati o događaju koji ću pamtiti cijeli život. Ovo je vjerojatno najskuplje vjenčanje u povijesti, na kojem su se okupili šeici, sultani, prinčevi… iz cijeloga svijeta”, zaključio je Simunić.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo